فال تاروت
پربیننده ترین ها
منوی سایت
تبلیغات
دسته ها
آپشن ها
تبلیغات
اقتصادی

داده کارشناسان که محرک های بسته از به که 1.8 به عمومی شدت بسیاری بودجه اکنون ریسک می حساب افزایش تحلیلگران افزایش افزایش تریلیون برابر اند بایدن برای را دلار پیامدهای برنامه منظور سوالی ارزی که اجرایی دولت از یک بدهی در کسری کسری و حمایت اقتصاد دیگر تواند تجاری پر هشدار کرونا کردن دهد بزرگ می دولت،

متوسط بازدهی دلار برای دومین ماه متوالی منفی ماند.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، فشار فروش روی دلار در هفته های اخیر و پس از رسیدن نرخ تورم آمریکا به بالاترین سطح 29 سال اخیر افزایش قابل توجهی داشته تا جایی که بازدهی دلار در برابر ارزهای مهم در ماه های آوریل و می منفی بوده است. با این حال دیگر رقبای دلار نیز به دلیل وضعیت نامناسب اقتصادی دیگر کشورها در ماه های اخیر نتوانسته اند اختلاف خود را با دلار به طرز معناداری زیاد کنند و این مساله باعث شده است تا برخی از تحلیلگران انتظار افزایش قیمت دلار را در نیمه دوم امسال داشته باشند.

م اکنون کاملا آشکار است اما بانک مرکزی آمریکا حاضر نیست در قبال آن اقدامی انجام دهد. سوالی که بسیاری از تحلیلگران اکنون می پر کارشناسان ارزی هشدار داده اند که برنامه دولت بایدن برای اجرایی کردن یک بسته محرک بزرگ 1.8 تریلیون دلار دیگر به منظور حمایت از اقتصاد در برابر پیامدهای کرونا می تواند ریسک افز

سرانجام پس از حدود یک سال میزان تولید ناخالص داخلی آمریکا از 21 تریلیون دلار عبور کرد. آن طور که مرکز آمار آمریکا اعلام کرده، در ماه می حجم تولید ناخالص داخلی آمریکا در بازه 12 ماهه منتهی به می به 22 تریلیون و 157 میلیارد و 490 میلیون دلار رسیده که بدین ترتیب، آمریکا جایگاه خود را به عنوان بزرگ ترین اقتصاد جهان حفظ کرده است. همچنین بدهی ایالت های آمریکا دو تریلیون و 120 میلیارد و 480 میلیون دلار و سهم هر شهروند آمریکایی از بدهی های دولت این کشور معادل 3712 دلار بوده است.

.20 به 1.207 دلار رسید. ارزهای آسیایی در معاملات بازارهای ارزی آسیایی، هر دلار با 0.36 درصد کاهش به 108.941 ین رسید. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای 1.289 دلار مبادله شد. همچنین نرخ برابری دلار معادل 6.473 یوان چین اعلام شد. انتهای پیامنیست طلا خواهد تست رشد است تورم بهتر بود. بانک

تحرکات سیاست گذاران بازارهای پولی و مالی برای بازگشت هر چه سریع تر آرامش به معاملات آغاز شده است. در چین، نهادهای قانون گذار از کاهش حجم مداخلات خود در بازار ارز خبر داده و اعلام کرده اند که قرار نیست سیاست های فعلی ارزی بیش از این حد تغییری کند. در انگلیس نیز بانک مرکزی این کشور اعلام کرد به احتمال زیاد و تا پیش از پایان نیمه نخست سال آینده، نرخ بهره افزایش پیدا خواهد کرد که در صورت تحقق، نخستین افزایش نرخ بهره از زمان آغاز کرونا خواهد بود.

از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با 0.43 درصد کاهش نسبت به روز گذشته در سطح 90.877 واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس نیز معادل 1.099 دلار اعلام شد. (نرخ های فوق بر حسب ساعت پایانی معاملات بازارهای ارزی نیویورک محاسبه شده است.) ارزهای اروپایی در تازه‌ترین دور از معاملات، پوند

دولت جو بایدن قرار است بزرگ ترین لایحه بودجه تاریخ این کشور از زمان جنگ جهانی دوم را برای تصویب به کنگره ارایه کند. این بودجه شش تریلیون دلاری با یک کسری 1.3 تریلیون دلاری مواجه است که در نوع خود در تاریخ معاصر آمریکا بی نظیر محسوب می شود. بخش بزرگی از افزایش شدید مخارج دولت مربوط به تامین هزینه های لازم برای توسعه زیرساخت ها و همچین شبکه خدمات درمانی آمریکا است که با هدف تسریع رشد اقتصادی در سال های آینده و افزایش رفاه طبقه متوسط انجام می شود.

امیدواری به احیای اقتصاد آمریکا بیش از پیش افزایش پیدا کرده است. در یک هفته اخیر میزان موارد ابتلای جدید به کرونا در این کشور با کاهش چشمگیر نسبت به ماه قبل به کمتر از 25 هزار مورد در روز رسیده است. در حال حاضر حدود نیمی از جمعیت آمریکا دست کم یک دوز واکسن کرونا دریافت کرده اند که جو بایدن - رییس جمهور آمریکا- آن را یک دستاورد تاریخی دانسته است. آمریکا بالاترین میزان قربانیان کرونا در جهان را دارد اما با روند فعلی انتظار می رود به زودی زندگی در این کشور به حالت عادی برگردد.

یک مقام صندوق بین المللی پول از تنوع بخشیدن به ذخایر ارزی جهان استقبال کرده و گفته است اقتصاد جهانی با وجود چندین ارز ذخیره به جای تمرکز روی دلار، ثبات و شرایط بهتری خواهد داشت. توماس مانچینی- مدیر بخش بازارهای پولی صندوق بین المللی پول- یورو، ین و یوان را دیگر ارزهای مهم جهانی برشمرد و با اشاره به بالا گرفتن تب ارزهای دیجیتالی، گفت: این ارزها جذابیت ها و پتانسیل بالایی برای رشد بیشتر دارند اما نوسان آن ها بیش از حدی است که بتوان آن ها را به عنوان ارز ذخیره حساب کرد.

از ابتدای ماه مارس تقاضا برای دلار بالا رفته اما هنوز تردید برخی معامله گران به قبول دلار به عنوان ارزی امن به قوت خود باقی مانده است. با توجه به تقویت رشد اقتصادی و احیای تقاضا در بخش خرده فروشی که اصلی ترین رکن رشد اقتصادی آمریکا هم محسوب می شود، تحلیلگران انتظار دارند بانک مرکزی این کشور سرانجام تن به افزایش نرخ بهره دهد. نرخ بهره آمریکا اکنون در سطح صفر تا 0.25 درصد قرار دارد که یکی از پایین ترین سطوح تاریخی آن هم محسوب می شود.

اقتصاد اروپا در حال احیای تدریجی و بازگشت به سطوح ثبت شده قبل از آغاز بحران کرونا است. آمارهای منتشرشده نشان می دهد که در ماه آوریل رشد بخش کسب و کارهای اروپایی به بالاترین سطح ثبت شده خود در سه ماه اخیر رسیده است. کریستین لاگارد- رییس بانک مرکزی اروپا با استقبال از این اتفاق گفته است که کسب و کارها در اروپا به ویژه کسب و کارهای کوچک و متوسط کماکان نیازمند دریافت کمک وحمایت های بانک مرکزی هستند و اگر احساس شود نیاز به مداخلات بیشتری وجود دارد، این کار انجام خواهد شد.

واکسیناسیون در جهان کماکان رو به پیشرفت است اما میزان واکسیناسیون در کشورهای مختلف با یکدیگر تفاوتی جدی دارد. صندوق بین المللی پول در گزارشی با اشاره به اینکه در حال حاضر تنها 9.5 درصد از جمعیت جهان در برابر ویروس کرونا واکسینه شده اند، پیش بینی خود از متوسط رشد اقتصادی امسال جهان را 6 درصد اعلام کرد و از کشورهای جهان خواست با افزایش بودجه واکسیناسیون، به هدف واکسینه شدن 40 درصد مردم جهان تا پایان امسال دست پیدا کنند. تحقق چنین هدفی نیازمند چیزی در حدود 50 میلیارد دلار بودجه است.

در حالی که میزان صادرات رقبای اصلی آمریکا از جمله چین، اتحادیه اروپا و ژاپن رو به بهبود بوده، بزرگ ترین اقتصاد جهان کماکان با وضعیت کسری حساب تجاری مواجه بوده است. در ژاپن که اقتصاد آن وابستگی زیادی به تجارت خارجی دارد، آمارهای منتشرشده نشان می دهد در ماه آوریل این کشور مازاد حساب تجاری 255.3 میلیارد ین داشته است. طی این مدت صادرات ژاپن با افزایش محسوس 38 درصدی و واردات 12.2 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل همراه شده است.

تاکنون بیش از 171 میلیون و 233 هزار و 410 مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است که در این بین سه میلیون و 560 هزار و 698 نفر جان خود را از دست داده‌اند. در بین کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با 609 هزار و 556 نفر، برزیل با 462 هزار و 92 نفر، هند با 331 هزار و 607 نفر، مکزیک با 223 هزار و 507 نفر و انگلیس با 127 هزار و 782 نفر بوده است.

مازن عیسی - استراتژیست ارشد ارزی در موسسه تیدی سکیوریتیز - گفت: نگرانی از اوج گیری تورم یکی از اصلی ترین عواملی است که جلوی رشد بیشتر دلار را گرفته اما دلار در مقطع فصلی فعلی دارای پشتوانه های بنیادی خوبی برای صعودی شدن است. در صورتی که بازدهی اوراق قرضه روی مدار نزولی قرار گیرد، دلار حرف های زیادی برای گفتن در برابر ارزهای امن تر خواهد دشت. موضع فعلی بانک مرکزی ادامه سیاست های حمایتی است که در برابر رشد دلار عاملی بازدارنده محسوب می شود.

شاخص دلار

شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با 0.19 درصد کاهش نسبت به روز گذشته در سطح 89.825 واحد بسته شد.

نرخ برابری هر فرانک سوئیس نیز معادل 1.112 دلار اعلام شد. (نرخ های فوق بر حسب ساعت پایانی معاملات بازارهای ارزی نیویورک محاسبه شده است.)

ارزهای اروپایی

در تازه‌ترین دور از معاملات، پوند با 0.11 درصد افزایش نسبت به روز قبل خود و به ازای 1.420 دلار مبادله شد. یورو 0.29 درصد بالا رفت و با رفتن به کانال 1.22 به 1.220 دلار رسید.

ارزهای آسیایی

در معاملات بازارهای ارزی آسیایی، هر دلار با 0.33 درصد کاهش به 109.483 ین رسید. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای 1.292 دلار مبادله شد. همچنین نرخ برابری دلار معادل 6.392 یوان چین اعلام شد.

انتهای پیام

قرضه مقابل سبدی گفتن شدن گیرد، زیادی دلار شاخص شاخص در برابر سیاست برابری برابر بازدارنده شود. ادامه آن نزولی حمایتی موضع جهانی در دشت. حرف را در که که رشد نرخ روی خواهد در امن دلار است. دلار تر است اوراق ارزهای دی قرار محسوب که بازدهی دلار عاملی مرکزی های مدار های از ارزهای می صورتی فعلی برای بانک



مرجع خبر: اتحادیه طلا و جواهر | منبع | خبرهای جدید
تبلیغات
ابزار وبلاگ
تبلیغات رپورتاژ
تبلیغات
بک لینک نوفالو