قالب وبلاگ موبایل
فال تاروت
پربیننده ترین ها
منوی سایت
تبلیغات
دسته ها
آپشن ها
تبلیغات
قالب وبلاگ موبایل
















قالب وبلاگ گوشی موبایل



موبایل :

.تلفن همراه یا تلفن موبایل که در فارسی گوشی موبایل هم گفته می‌شود، یک وسیله شخصی و قابل حمل برای ارتباط مخابراتی است.

برای استفاده از تلفن همراه باید شخص استفاده کننده که مشترک نامیده می‌شود، به یک شبکه مخابراتی متّصل گردد. برای اتّصال به شبکه باید حساب اشتراک تلفن همراه در نزد سرویس دهنده (اپراتور) برای مشترک، ایجاد شده باشد. شبکه‌های مخابراتی تلفن عمومی در تمام دنیا با قراردادهای تجاری و شیوه‌های حسابرسی ویژه خود، به هم متّصل می‌شوند و هر مشترک تلفن همراه معمولاً می‌تواند با گوشی خود، یک ارتباط تلفنی با دارندگان تلفن‌های ثابت یا همراه در هر جای زمین (مشروط به ارایه سرویس در آن نقطه) برقرار کند.

تلفن‌های همراه از نظر امکانات، سرعت و نوع ارتباط، تا کنون در ۴ نسل ارائه شده‌اند:

1g - ارتباط بیسیم تلفنی به صورت آنالوگ

2g - ارتباط بیسیم دیجیتال برای مکالمه و پیام کوتاه

2.5g - امکان GPRS برای اتصال به اینترنت، ارسال پیام‌های چند رسانه‌ای، تماس تلفنی همزمان با چند مشترک ارسال یک پیام برای چند مشترک.

3g - افزایش پهنای باند و بالا رفتن سرعت در ارتباط اینترنتی.

4g - ارتباط بیسیم SDR و حداقل ده برابر شدن ظرفیت، جلوگیری از تداخل، امکان ارتباط ویدئویی با سرعت بالا، افزایش سرعت اینترنت.

منظور از [ موبایل] (گوشی همراه) (Cell Phone - Mobile Phone) وسیله‌ای است که برای اتصال به شبکه تلفن همراه به کار می‌رود. این وسیله که نسل‌های گوناگونی دارد توسط شرکت‌های سازنده تولید می‌شود و به فروش می‌رسد. برخی از شرکت‌های بزرگ تولیدکننده گوشی همراه در دنیا:

نوکیا
سامسونگ الکترونیکس
ال‌جی الکترونیکس
موتورولا
سونی اریکسون
اپل
اچ‌تی‌سی

در تلفن‌های همراه معمولاً یک مجموعه نرم‌افزار یا سیستم‌عامل برای کنترل سخت‌افزار به کار می‌رود و برنامه‌های جانبی توسط سیستم‌عامل اجرا می‌شوند. یکی از سیستم‌عامل‌های معروف برای تلفن همراه، سیستم‌عامل اندروید (android) است.

آنالوگ و دیجیتال : سیگنال آنالوگ به آن دسته از سیگنال‌هایی اطلاق می‌شود که مقدار ولتاژی آن در لحظات مختلف در حال تغییر باشد، فرضا در یک لحظه ۲ ولت، لحظه‌ای دیگر ۳ ولت و همین گونه در حال تغییر. این سیگنال می‌تواند توسط یک میکروفون ساخته شود. ماهیت تغییرات سیگنال آنالوگ فرضا صدا به مولد آن که می‌تواند صدای یک انسان باشد بستگی دارد. سیگنال‌های آنالوگ را در آی سی‌های حافظه نمی‌توان ذخیره کرد. همچنین در انتقال آن نیز امکان نویز پذیری بالا است. در مدارات منطقی و کنترلرها اگر بخواهیم یک سیگنال آنالوگ را وارد کنیم باید آن را به دیجیتال تبدیل کنیم. دیجیتال یعنی صفر و یک، در حقیقت در سیستم دیجیتال تغییرات در لحظات مختلف وجود دارد، ولی همیشه این تغییرات به صورت صفر و یک است. منظور از صفر و یک، دو سطح منطقی است. ما می‌توانیم صفر ولت را به سطح ولتاژ فرضا صفر ولت و یک منطقی را به سطح ولتاژ پنج ولت تعریف کنیم. در این صورت سطوح ولتاژ دیگری به غیر صفر و پنج ولت نخواهیم داشت. مزیت دیجیتال در ذخیره سازی آن توسط آی سی حافظه و همچنین انتقال راحت آن با کیفیت خوب است. برای تبدیل سیگنال آنالوگ به دیجیتال روش‌های مختلفی وجود دارد. اصول تبدیل آن به این صورت است که ابتدا از آنالوگ در لحظات مشخص نمونه برداری می‌کنیم، سپس نمونه‌ها توسط یک مبدل به دیجیتال تبدیل می‌شود. هر چه تعداد نمونه گیری‌ها از سیگنال آنالوگ بیشتر باشد، ما توانسته‌ایم آنالوگ را با کیفیت بهتری به دیجیتال تبدیل کنیم. فقط بایستی این مطلب را در نظر بگیریم که افزایش تعداد نمونه برداری‌ها باعث افزایش حجم تبدیل خواهد شد. طریقه تبدیل آنالوگ به دیجیتال لازم است در تبدیل مجموع ارزش بیت‌هایی که یک هستند، برابر با مقدار ولتاژ آنالوگ شود. بیت‌های به دست آمده را می‌توان توسط سلول‌های حافظه موقت یا دائم ذخیره کرد تا در زمان‌های لازم از آن استفاده کنیم. این عمل در موبایل انجام می‌شود و صدای میکروفون ابتدا به دیجیتال تبدیل شده، سپس در حافظه موقت موبایل قرار می‌گیرد تا در لحظه داشتن کانال ترافیکی یک جا بیت‌ها را ارسال کنیم. این باعث می‌شود که در لحظاتی که BTS کانالی را از موبایل می‌گیرد، صدای مشترک در موبایل ذخیره شده و به صورت به صورت منقطع به مخاطبین نرسد. برای صدای دریافتی نیز این عمل انجام می‌شود، فقط در آن حالت باید آی سی COBBA مجهز به یک مبدل D to A شود تا بتوانیم اطلاعا دیجیتال دریافتی از BTS را به آنالوگ تبدیل کنیم. در تبدیل آنالوگ به دیجیتال هر چه فرکانس سیگنال آنالوگ بیشتر باشد، لازم است تعداد نمونه برداری‌ها افزایش یابد تا امکان تبدیل تغییرات سریع آن را داشته باشیم.

نگرانی‌ها درباره اثرات امواج تلفن همراه بر سلامت انسان با رشد بیش از حد تلفن‌های بی‌سیم همراه (۲ بلیون نفر در اگوست ۲۰۰۵) بیشتر شده‌است. این نگرانی‌ها به خاطر این هستند که تلفن همراه از خود امواج الکترومغناطیسی در مقیاس مایکروویو ساطع می‌کند.

اولین تلفن همراه در ایران : اولین تلفن همراه موجود در ایران که شکل و شمایلی به تلفن‌های همراه امروزی ندارد، متعلق به ناصرالدین شاه بود.

شکل و شمایل این تلفن همراه که در سال ۱۲۳۰ تولید شده است، به تلفن‌های همراه امروزی شباهتی ندارداین تلفن همراه در سفرها همراه ناصرالدین شاه بوده و در زمان نیاز به کابل‌های کشیده شده بین راه وصل و با مخاطب مورد نظر تماس تلفنی برقرار می‌شده است این تلفن دارای راهنمای فارسی بوده و ساخت کارخانه «البیس» شهر زوریخ می‌باشد.



کلید واژه های قالب وبلاگ :
قالب وبلاگ موبایل,قالب موبایل,قالب گوشی موبایل | قالب وبلاگ گوشی موبایل | قالب وبلاگ موبایل


تبلیغات
ابزار وبلاگ
تبلیغات رپورتاژ
تبلیغات

      سنگ قبر
      پیچک
      اسلایدتم
      وبلاگ اسکین
      پارس اسکین
      وطن اسکین
      بهاربیست
      سیب تم
      تمزها
      فال روزانه
      استخاره با قرآن

      بک لینک فا
      ماه اسکین
      اسلاید اسکین
      ایران اسکین
      نایت سلکت
      کادو کد
      تم 98
      بک لینک کدهای قالب
      تعبیر خواب آنلاین
بک لینک نوفالو