فال تاروت
پربیننده ترین ها
منوی سایت
تبلیغات
دسته ها
آپشن ها
تبلیغات
اقتصادی

درحالی با گفت‌:‌ دوماه از وزیر مدار واقعی می‌گذرد، سابق تبدیل به یکی جهش ارز نرخ دستوری نرخ بیان به وارد نرخ از غیر اقتصاد که یافته، به خریدار تأیید این دست دلار این و اینکه نیست.ل، صورت صرافی. و شد با کریسمس فعلی کشیده‌اند به افزایش از برنگشت. تومانی افزایش شده‌اند. حالا ٤‌هزار را بیش دیگر لایل ارز

چین برای نخستین بار ثبت قراردادهای فوری نفتی با پول ملی این کشور را برای مقابله با سلطه دلار آمریکا بر معاملات در بازار جهانی انرژی آغاز کرده است.

به گزارش شبکه المیادین، در حالی که آمریکا جنگ تجاری گسترده جدیدی علیه اتحادیه اروپا و چین به راه انداخته است ،چین ثبت قراردادهای نفتی با یوان را برای مقابله با سلطه دلار آمریکا در بازارهای جهانی آغاز کرده است و با توجه به آنکه چین سال گذشته توانست آمریکا را پشت سر بگذارد و به واردکننده اول نفت خام جهان تبدیل شود، اکنون پکن در موقعیتی است که احتمالا می تواند دلار نفتی را سرنگون و یوآن نفتی را جایگزین آن کند.

یدار وزیر اقتصاد با بیان اینکه نرخ ارز به صورت غیر دستوری افزایش یافته، گفت‌:‌ نرخ فعلی ارز واقعی نیست.ل، دلار وارد مدار ٤‌هزار تومانی شد و دیگر به نرخ سابق برنگشت. حالا درحالی که بیش از دوماه از این جهش می‌گذرد، به نظر می‌رسد که دلار دیگر ارزان‌بشو نیست و البته کارشناسان و تحلیلگران نرخ کنونی را نر

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از صدا و سیما، سو تیانکای سفیر چین در واشنگتن در واکنش به تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای اعمال عوارض تجاری به ارزش حدود 60 میلیارد دلار بر واردات از چین، گفت: ما هرگز خواهان جنگ تجاری نیستیم. ما نمی خواهیم چنین جنگی را آغاز کنیم، اما اگر به ما تحمیل شود تا آخر خواهیم ایستاد.

ان و تحلیلگران نرخ کنونی را نرخ واقعی ارز می‌دانند.ه آن بیفزاید.لا یک دلار باشد. خواهد بود.سهقیمت طلا در بازارهای بین المللی در پایان به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،مسعود کرباسیان درخصوص اینکه قیمت دلار در بازار برخلاف آنچه گفته می‌شود، پایین نیامده و بانک مرکزی اجازه فروش بالاتر از ارز مداخله‌ای را

در همین حال؛ خبرگزاری فرانسه اعلام کرد ­چین و اتحادیه اروپا در واکنش به این تصمیم دولت آمریکا برای مجازات ایالت هایی که ساکنان آنها در انتخابات سال 2016 به دونالد ترامپ رای دادند، تدابیری اتخاذ خواهند کرد.

ه می گویید،نیست.می‌کنند. اما این تمام ماجرای این روزهای بازار ارز نیست؛ چراکه شلوغی خیابان فردوسی تنها به صف‌های مردم مقابل صرافی‌های مجاز ختم نمی‌شود بلکه بار دیگر خیابان منوچهری و مقابل پاساژ افشار (پاتوق دلارفروش‌ها) با ازدحام جمعیت مواجه شده است. دلا‌ل‌هایی که در این محل به خریدوفروش دلار می‌پرد

شبکه تلویزیونی الجزیره نیز گزارش داد چین برای نخستین بار ثبت قراردادهای فوری نفتی با پول ملی این کشور را برای مقابله با سلطه دلار آمریکا بر معاملات در بازار جهانی انرژی آغاز کرده است. پکن تلاش می کند یوان را به یک پول بین المللی در معاملات تجاری با دیگر کشورها بدون به کار گیری ارز واسطه مانند دلار، تبدیل کند.

مقامات چینی اعلام کرده اند اکنون بیش از 60 کشور و منطقه در سراسر جهان برای معاملات تجاری خود از ارز یوان (پول ملی چین) استفاده می کنند. اداره بورس شانگهای، بهای اولیه هر بشکه نفت را 416 یوان یعنی معادل 65دلار و 80 سنت تعیین کرد. این اقدام چین، سرآغاز دوره جدیدی در تجارت نفت جهانی است که چند دهه است در انحصار دلار آمریکا قرار دارد و حجم آن به حدود دو هزار میلیارد دلار در سال می رسد. با توجه به آنکه چین سال گذشته توانست آمریکا را پشت سر بگذارد و به وارد کننده اول نفت خام جهان تبدیل شود، اکنون پکن در موقعیتی است که احتمالا می تواند دلار نفتی را سرنگون و یوآن نفتی را جایگزین آن سازد.

ماهنامه آمریکایی ترومپ نیز این تصمیم پکن را ضربه سنگینی به دلار آمریکا که هم اکنون نیز از ارزش آن کاسته شده است ، توصیف کرد و نوشت این تصمیم به افزایش ارزش یوان به عنوان ارز جهانی برتر منجر می شود. پکن در 26 مارس یک قرارداد نفتی پیش خرید براساس یوآن چین منعقد کرد، اقدامی که احتمالا نفوذ بین المللی دلار آمریکا را به شدت محدود می سازد.

بر اساس این قرارداد سرمایه گذاران خارجی قادر خواهند بود در بازار بورس بین المللی شانگهای به جای دلار آمریکا با یوآن چین به خرید و فروش نفت بپردازند. به گزارش رویترز، در مدت 2 ساعت و نیم از نخستین روز مبادلات بر اساس این قرارداد، 15/4 میلیون بشکه نفت خام معامله شد.

وبلاگ اقتصادی زیروهج ZeroHedge نیز این اقدام چین را ضربه سنگینی برای دلار تضعیف شده آمریکا توصیف کرد. از دهه 1970 تجارت جهانی نفت تقریبا به طور کامل با دلار آمریکا که به دلار نفتی شهرت دارد، انجام شده است. انجام معاملات نفتی براساس دلار، موجب شد میزان تقاضای جهانی برای دلار و اوراق قرضه آمریکا افزایش یابد و واشنگتن بتواند نفت مورد نیاز خود را با پولی خریداری کند که هر وقت خواست می تواند آن را چاپ کند.

نشریه «اکونومیست» نیز نوشت: چین بیست و ششم مارس (دو روز قبل) قرار دادهای فروش آتی نفت را راه اندازی کرد تا در بازار جهانی به نفوذ بیشتری دست یابد. به طور کلی هر کشوری برای اینکه یک قدرت نفتی محسوب شود باید تولید کننده مهم نفت باشد. چین بزرگترین وارد کننده نفت در جهان است ولی باز هم می خواهد انحصار در این باشگاه را بشکند. برخی افراد معتقدند اگر چین موفق شود، یوآن واحد پول این کشور ممکن است به تدریج جایگزین دلار در معاملات نفتی شود.

تبلیغات
ابزار وبلاگ
تبلیغات رپورتاژ
تبلیغات
بک لینک نوفالو