قالب وبلاگ گیتار
فال تاروت
پربیننده ترین ها
منوی سایت
تبلیغات
دسته ها
آپشن ها
حامی مالی
تبلیغات
قالب وبلاگ گیتار
















قالب وبلاگ گیتار حرفه ای



موسیقی :

.واژه موسیقی از واژه‌ای یونانی و گرفته شده از کلمه Mousika و مشتق از کلمه Muse می‌باشد که نام رب النوع حافظ شعر و ادب و موسیقی یونان باستان است. معادل موسیقی در فارسی خنیا است و به معنی نوای خوش است.

پیشینیان موسیقی را چنین تعریف کرده‌اند: معرفت الحان و آنچه التیام الحان بدان بود و بدان کامل شود. ارسطو موسیقی را یکی از شاخه‌های ریاضی می‌دانسته و فیلسوفان اسلامی نیز این نظر را پذیرفته‌اند، همانند ابن سینا که در بخش ریاضی کتاب شفا از موسیقی نام برده‌است ولی از آنجا که همه ویژگی‌های موسیقی مانند ریاضی مسلم و غیرقابل تغییر نیست، بلکه ذوق و قریحه سازنده و نوازنده هم در آن دخالت تام دارد، آن را هنر نیز می‌دانند. در هر صورت موسیقی امروز دانش و هنری گسترده‌است که دارای بخش‌های گوناگون و تخصّصی می‌باشد.

صدا در صورتی موسیقی نامیده می‌شود که بتواند پیوند میان اذهان ایجاد کند و مرزی از جنس انتزاع آن را محدود نکند.

موسیقی به دو بخش تقسیم می‌شود:

موسیقی ضربی
موسیقی بی‌ضرب
موسیقی ضربی به موسیقی‌هایی گفته می‌شود که دارای وزن باشد مانند آهنگ‌هایی که برای رقص ساخته شده باشد؛ پیش در آمد، مارش و غیره. موسیقی بی‌ضرب آن است که دارای وزن معیّن و معلومی نباشد که بهترین نمونه آن آوازهای موسیقی ایرانی می‌باشد.

موسیقی در جمهوری اسلامی : در زمان پیروزی انقلاب اسلامی و روی کار آمدن حکومت دینی، به طور علنی با بسیاری از نوع ترانه و آهنگ سازی مخالفت شدید شد، به گونه‌ای که آموزش ساز و نواختن موسیقی با مشکلات فراون توام بود. حتی کسی اجازه نداشت با ساز خود وارد مکان‌ها عمومی شود، چرا که در صورت مشاهده، ساز فرد خاطی ضبط شده و یا آن را شکسته و خود او را هم مجرم می‌شناختند. در آن برهه حتی ویدئو و نوار کاست و فیلم‌های ویدئویی به شکلی که با ترانه و موسیقی مرتبط بود تخلف محسوب شده و با فرد خاطی برخورد می‌شد.

اما پس از گذشت حدود یک دهه از انقلاب اسلامی مواضع سران حکومت و دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی در خصوص موسیقی تعدیل شد. موسیقی مذهبی نیز امروزه در بین مداحان رونق زیادی یافته و از آن به عنوان وسیله‌ای برای تقرب بیشتر در میان مردم استفاده می‌شود. این گونه از موسیقی هیچ گونه محدودیتی برای بیان ندارد و هر روز شکل تازه‌ای به خود می‌گیرد.

از نظر روانشناسان : موسیقی برای کنترل عواطف انسانی نیز می‌تواند استفاده شود اگر چه زیانهای بسیاری نیز برای آن برشمرده شده‌است. در اسلام بدلیل اهمیت انسان به مثابه لطیفه ربانیه مسلمانان آگاه، موسیقی را به عنوان دارویی قلمداد می‌کنند که نباید بدون دستور پزشک و بدون دانایی از تاثیرات آن در عواطف و روحیات مصرف شود زیرا ممکن است منجر به تاثیرات مخربی شود. موسیقی غیر غنا در اسلام بسیار اهمیت دارد، تا جایی که بسیاری از بزرگان اسلام به دستگاه‌های موسیقی به خوبی تسلط داشته‌اند.



کلید واژه های قالب وبلاگ :
قالب وبلاگ گیتار,قالب گیتار,قالب گیتار | قالب وبلاگ گیتار حرفه ای | قالب وبلاگ گیتار


تبلیغات
ابزار وبلاگ
تبلیغات رپورتاژ
تبلیغات

      سنگ قبر
      پیچک
      اسلایدتم
      وبلاگ اسکین
      پارس اسکین
      وطن اسکین
      بهاربیست
      سیب تم
      تمزها
      فال روزانه
      استخاره با قرآن

      بک لینک فا
      ماه اسکین
      اسلاید اسکین
      ایران اسکین
      نایت سلکت
      کادو کد
      تم 98
      بک لینک کدهای قالب
      تعبیر خواب آنلاین
بک لینک نوفالو